Продължете към съдържанието

За мен

Казвам се Нейчо Нейчев и съм роден пред 1987 година в град Сливен. Завършил съм средното си образование в Сливен и там съм практикувал редица професии, голяма част от които в сферата на услугите и обслужването на хора. 

През 2013 година се преместих в град София, воден от по-добрите възможности за развитие на един млад човек. Тогава и започнах своя път в света на недвижимите имоти. Бях част от бутикова агенция за недвижими имоти с изключително високи стандарти, насочени към обслужването и образоването на хората с нужда от професионалист в тази сфера. Благоприятната среда в обкръжението на високо образовани професионалисти ми помогна да успея да развия и себе си като такъв.

През 2016 година заедно с Димитър Граховски създадохме Макс Имо недвижими имоти. Един продукт, в който до момента влагаме много любов и усилия, за да помогнем на хората, до които се докосваме, да познаят една висококачествена услуга и едно различно лице на така “обичаната” от мнозинството професия – брокер.

През 2018 година записах висше образование специалност “Право”, която предстои да завърша през 2023 година. Причината, поради която се захванах с тази не лека задача, беше добавената стойност, която носи услугата ми със себе си към клиентите и колегите, с които работя в екип.

През 2019 година се присъединих към най-големия кредитен посредник в България – Кредит център, воден от желанието за цялостно управление в процесите по покупка/продажба на недвижими имоти. Това минимизира до възможно най-високо ниво възможните рискове за потенциалните купувачи и дава повече възможности и перспективи за продавачите.

На какво се дължи успехът ми?

Благодарение на личния ми опит и опита, който придобих благодарение на колеги от 2013 година до момента, успях да изградя висококачествена инфраструктура за успешно реализиране на имотни сделки. Инфраструктура, състояща се от брокери от всички агенции за недвижими имоти в София, юристи, нотариуси, геодезисти, кредитни посредници, банкови служители от всички нива на всички водещи банки, лицензирани оценители, интериорни дизайнери, фотографи, маркетингови специалисти и всички останали професионалисти, които могат да ви бъдат необходими в целия процес по придобиване, продажба, отдаване, наемане или управление на недвижим имот.

Успехът ми се дължи на безконечното ми желание да дам най-доброто от себе си във всяка една сделка, в която участвам, и на всички доказали се професионалисти, на които мога да разчитам в целия процес.

Какво казват моите клиенти?

Как мога да ви помогна?

Ако ви предстои да станете участник в пазара на недвижими имоти и желаете перфектен резултат и възможно решение за всички проблеми, които може да срещнете по пътя, за мен ще е удоволствие да бъда вашия партньор, вашия личен брокер, който с удоволствие ще използва целия си опит и всички нужни ресурси, с които разполага, за да постигне най-добрата сделка за вас.

Успех!