Продължете към съдържанието

Партньорство

Напълно нормално е да желаем най-доброто за нашите близки и познати. В секцията „отзиви“ може да се уверите в твърдението ми, че ви предлагам една от най-качествените услуги, като се запознаете с това, което мислят за услугата ми хората, които вече са я ползвали.

Предложението ми към вас е следното: Направете услуга на всеки ваш познат, приятел, роднина или колега. Свържете го с доказан професионалист, който има работещи решения за всички проблеми в изброените услуги, и се възползвайте от възнаграждение при реализиране на сделка. По този начин на първо място ще помогнете на близък човек и на второ място имате възможност да спечелите допълнителни средства без особени усилия.

Продажба на недвижим имот

Възможно най-добрата сделка е функция от времето, през което имотът е бил на пазара, хората, до които е достигнал, и цената, на която е предложен. Не екпериментирайте! Това са вашите пари. Колко имота имате и можете ли да си позволите лоша сделка? Възползвайте се от безплатна консултация, на която ще получите анализ на реално сключени сделки в района ви, рекламна стратегия за достигане на най-голям брой хора, работеща по над 20 канала и още редица отлични практики и съвети.

Управление на имот

Ако имате повече от един имот, ако живеете в чужбина, ако ви е трудно да откликвате на нуждите на наемателите си – тази услуга е за вас. Нека сложим край на натрупваните с месеци сметки на наемателите, нека минимизираме щетите след освобождаване на имота, нека ви освободя от физическата нужда за отстраняване на битов проблем, свързан с мебелите или техниката в отдадения от вас имот, нека намалим празните месеци без наемател в имота ви. Предлагам ви работещо решение за управление на отдаден под наем недвижим имот. Ако имате нужда от помощ, а дори и само от съвет, за мен ще е удоволствие да се срещна с вас.

Наем на имот

В имотните портали има изобилие от обяви. Прекрасни с отлични локации и перфектни цени, но като звъннете – никой не ви вдига. Не можете да организирате оглед от десетки обаждания или имотите, на които звъните, са капарирани, отдадени, не желаят наемател като вас, но за сметка на това брокера може да ви предложи имот, който отговаря на нуждите ви, но няма снимки на него. Спестете си го. Над 85% от обявите са такива. Няма нужда да влагате безсмислени надежди. Срещата с мен ще ви помогне да реализирате търсенето си, възползвайте се.

Покупка на недвижим имот

Купувачът носи най-голям брой рискове в процеса на покупко-продажба (лично мнение). Предлагам ви индивидуална стратегия за елиминиране на рисковете и механизми, които да предпазят всеки ваш лев в процеса на покупката на имот, като в същото време ви гарантират сигурност след намирането на подходящия за вас имот. Срещата с мен ще ви помогне да се запознаете с нивата, при които се сключват сделките, начинът, по който работи пазарът, и ще ви даде възможност да планирате сделката си по максимално ефективен и в същото време сигурен за вас начин.

Отдаване на имот

Голяма част от собствениците влагат хиляди левове в ремонти, които не носят стойност на наемателя, и следователно не повишават наемната цена. Ако желаете дългосрочен наемател, ако желаете да нямате проблем с наемателите – направете среща с мен, за да разберете кое е онова нещо, което би накарало наемателя ви да стои възможно най-дълго, да си плаща редовно и да полага грижите за добър стопанин

Консултация за ипотечен кредит

Една от най-големите грешки, които допускат голяма част от хората, теглещи кредит, е, че разчитат на информация от приятели. В процеса на покупката на един имот финансирането е най-важният момент. От него зависи количеството рискове, които ще поемете. Организирайте среща в удобно за вас време и място и само за час време ще получите най-добрите предложения от всички водещи банки в България. Без да посещавате офиси, без да попълвате досадни документи, без във всяка банка да ви питат едно и също нещо и да ви загубят десетки часове и много нерви. Услугата е безплатна.

Рефинансиране на кредит

Имате кредит, но условията са лоши – на правилното място сте. Имате нужда от допълнителни средства, но нямате време да обиколите няколко банки – аз ще ви помогна. Рефинансирайте съществуващия си кредит, намалете вноските, намалете периода, подобрете условията, при които връщате заетите средства. Услугата е безплатна.

Как мога да ви помогна?

Ако ви предстои да станете участник в пазара на недвижими имоти и желаете перфектен резултат и възможно решение за всички проблеми, които може да срещнете по пътя, за мен ще е удоволствие да бъда вашия партньор, вашия личен брокер, който с удоволствие ще използва целия си опит и всички нужни ресурси, с които разполага, за да постигне най-добрата сделка за вас.

Успех!