Продължете към съдържанието

Продажба на имот

Да продадеш гарсониера в Младост и мезонет в Лозенец определено не е едно и също. Тук нямам предвид разликата в цената, а по-скоро разликата в начинът по който ще достигнете до възможно най-голям брой хора, които желаят да го закупят. Има една прилика в двете продажби, на двата имота собствениците първо си пускат обявата в имотните портали, което е най-жестоката грешка, която допуска всеки продавач. Започва едно копиране на обявата като всяка няма нищо общо с предходната, но от това губи само продавачът.

Това са вашите пари. Колко имота имате и можете ли да си позволите лоша сделка? Възползвайте се от безплатна консултация, на която ще получите анализ на реално сключени сделки в района ви, рекламна стратегия за достигане на най-голям брой хора, работеща по над 20 канала и един чудесен екип от професионалисти готови да бъдат ваш партньор в това начинание. Свържете се с мен сега!

Как мога да ви помогна?

Ако ви предстои да станете участник в пазара на недвижими имоти и желаете перфектен резултат и възможно решение за всички проблеми, които може да срещнете по пътя, за мен ще е удоволствие да бъда вашия партньор, вашия личен брокер, който с удоволствие ще използва целия си опит и всички нужни ресурси, с които разполага, за да постигне най-добрата сделка за вас.

Успех!