Продължете към съдържанието

Наемане на имот

Обявите в интернет са публикувани от брокера на наемодателя, той няма да защитава интереса ви, но ще ви вземе комисионна. Освен това за жалост една огромна част от тях са некоректни под една или друга форма, но това ще ви вкара в базите данни на стотици агенции, които не мислят как да ти помогнат, а само търсят комисионната ви.

Прекрасни с отлични локации и перфектни цени, но като звъннете – никой не ви вдига. Не можете да организирате оглед от десетки обаждания или имотите, на които звъните, са капарирани, отдадени, не желаят наемател като вас, но за сметка на това брокера може да ви предложи имот, който отговаря на нуждите ви, но няма снимки на него. Спестете си го. Над 85% от обявите са такива. Това ли искате за себе си? Аз и екипа ми ще ви помогнем да намерите имота, от който имате нужда.

Как мога да ви помогна?

Ако ви предстои да станете участник в пазара на недвижими имоти и желаете перфектен резултат и възможно решение за всички проблеми, които може да срещнете по пътя, за мен ще е удоволствие да бъда вашия партньор, вашия личен брокер, който с удоволствие ще използва целия си опит и всички нужни ресурси, с които разполага, за да постигне най-добрата сделка за вас.

Успех!