Продължете към съдържанието

Обучения

За да сме сигурни, че ще ни има „утре“ в бизнеса с недвижими имоти, трябва да положим усилия, за да развием себе си като професионалисти и да надграждаме знанията, с които разполагаме, за да можем да предоставим на клиентите си онази липсваща добавена стойност при повечето агенции за недвижими имоти.

Възползвайте се от възможността за изграждане на цялостна стратегия за генериране, обслужване на клиенти и след продажбен процес или подобрете отделни сегменти в работен план. Такива могат да бъдат: как да представим услугата си по най-добър и разбираем за клиента начин, как да превръщаме повече потенциални клиенти в клиенти, как да се откроим сред конкуренцията и много други работещи практики и стратегии.

Обученията включват презентационни материали, много практически работилници и безплатна затворена група само за участващите в обучението, за да можем да анализираме и следим прогреса от прилагането на всички нови знания.

Цената на услугата се определя след проведена среща и в зависимост от нуждите на ви. Срещата е безплатна, а целта й е да изготвим възможно най-ефективен и реализируем план за вашата агенция за недвижими имоти.

Как мога да ви помогна?

Ако ви предстои да станете участник в пазара на недвижими имоти и желаете перфектен резултат и възможно решение за всички проблеми, които може да срещнете по пътя, за мен ще е удоволствие да бъда вашия партньор, вашия личен брокер, който с удоволствие ще използва целия си опит и всички нужни ресурси, с които разполага, за да постигне най-добрата сделка за вас.

Успех!